Rednings-aksjon ved Nordhord-landsbrua

Klokken 1730 fikk politiet melding om at det var sett to skibbrudne på en veltet båt like ved Flatøy. En time senere ble den store redningsaksjonen avblåst.

21.02.06 19:38

En stor redningsaksjon bler satt i gang i skumringen tirsdag kveld for å lete etter det som muligens var to skibbrudne og en veltet båt. Et helikopter fra Redningssentralen var raskt på pletten og gjorde grovsøket, i tillegg kom politibåten raskt til stedet, mens mannskaper fra ambulansen, brannvesenet og politiet kom til etter hvert

Meldingen skal ha kommet fra bilister på vei over Nordhordlandsbrua i ettermiddagsrushet. Men når politiet i kveld velger å ikke ta henvendelsen seriøst tror de rett og slett at noen har sett feil.

Grunnen til at helikopteret som er stasjonert på Sola var så raskt på pletten var at det deltok i letingen av en savnet mann på Dyngeland. Helikopteret deltok inntil lyset gikk og brennstoffet var lavt, da returnerte det til Stavanger.

Det var ingen vitner i området som kunne bekrefte det nødmeldingen gikk ut på og politiet besluttet deretter å gi opp søket etter det som var en større redningsoperasjon med mange enheter involvert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.