RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redningsselskapets redning

Sist oppdatert:
Redningsselskapet håper Chess-gründer Idar Vollvik skal ta spandérbuksene på og takke ja til styreplass.

- Jeg kan bekrefte at vi kommer til å foreslå Idar Vollvik som nytt sentralstyremedlem, sier Knut Miland, leder for Redningsselskapets distriktsstyre i Hordaland, til Bergens Tidende.

Styret i Redningsselskapet skal skiftes ut i et ekstraordinært landsmøte 14. januar. Vollviks navn er en av de hete kandidatene til en ny stilling i styret.

Vollvik vil ikke selv kommentere sitt kandidatur til styrestolen og vil heller ikke si om han er medlem av Redningsselskapet. Det behøver han heller ikke være, for reglene i Redningsselskapet sier at distrikstyrene kan foreslå sine styrekandidater på fritt grunnlag. Forutsetningen er at kandidatene har blitt gjort kjent med forslaget på forhånd og sagt seg villig til å jobbe for Redningsselskapet. Ifølge BT har et distriktstyremedlem i Hordaland fått en slik bekreftelse fra Vollvik.

Milliardæren Idar Vollvik er kjent for å spandere det meste på de fleste. Alt fra Brann, til Akvariet i Bergen, til fattige i u-land har fått smake skapbergenserens gavmildhet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere