RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redningsskøyte i hardt vær

Sist oppdatert:
En observant seer har tipset oss om at lekeutgaven av redningsskøyta Elias langt ifra tåler bølger like bra som sine større forbilder.

Du kjenner han kanskje fra barne-TV på TV 2?

Redningsskøyta Elias er støtt og stadig ute for å hjelpe venner i havsnød, men denne gangen er det visst Elias selv som er ute i hardt vær.

Lekeutgaven av båten slipper nemlig inn vann og etter litt skvulping i badekaret synker båten til bunns.

- Dette er svært beklagelig sier Einar Iversen.

Han er daglig leder i Torger S. Iversen AS som har produsert båten. Så fort leketøysprodusenten fikk høre om det synkende skipet satte de alle kluter til for å få skuta på rett kjøl.

- Slippen Goliat er for tiden opptatt med Tråle og Kruse, så vi har måttet finne andre løsninger for å hjelpe Elias, forteller Iversen.

Iversen har bestilt et reparasjonssett som alle som har kjøpt båten kan få utlevert ved henvendelse til den aktuelle butikken. Nye båter er også på gang, men produksjonen foregår i Kina og det tar derfor litt tid før disse kommer inn i norske butikker.

LES FLERE FORBRUKERSAKER PÅ WWW.TV2HJELPERDEG.NO

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere