Gå til sidens hovedinnhold

Reduserer 20 millioner i Nydalen

Nydalen Bolig skriver ned aksjekapitalen fra 24 til 3 millioner. Men det får ingen betydning for den planlagte undergangen, sier Pål Hansen i Fri Eiendom/Nydalen Bolig AS.

NYDALEN: Nydalen Bolig AS skriver ned egenkapitalen fra 24 til 3 millioner samme selskap skal etter planen bygge undergang fra Gunnar Schjelderups vei og opp mot Grefsen-siden og gangbrua over Ring 3.

Får ikke konsekvenser

Nedskrivningen vil ikke få noen konsekvenser vi har foretatt tilstrekkelige avsetninger i vårt regnskap i forbindelse med kostnadene til undergangen. Vi har videre stillet bankgaranti overfor Oslo kommune som sikkerhet for at undergangen bygges. Garantiens størrelse på kroner 20 millioner skal være tilstrekkelig til å dekke undergang-kostnadene, sier Pål Hansen i Fri Eiendom/Nydalen Bolig.

Mindre aktivitet

Kapitalnedsettelsen skyldes at det ikke er aktivitet i selskapet som betinger en så høy aksjekapital. Vi mente det var påkrevet den gang vi satt i gang prosjektet Nydalen Kvarter, men det som gjenstår nå er opparbeidelsen av Gunnar Schjelderups vei (som nå pågår) og undergangen som det som nevnt er foretatt tilstrekkelige avsetninger for, sier Hansen.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer