*Nettavisen* Nyheter.

Reese er best likt

Selv om hennes forrige film floppet, topper Reese Witherspoon lister over de best likte kjendisene.

(SIDE2): Tobarnsmoren er kjent for å være jordnær og enkel, og det er kanskje derfor fansen liker henne så godt. Hun topper i alle fall listen, melder Hollywood.

Se bildene nederst

Kan takke Jake
30-åringen har gjort store endringer i livet sitt, og nyter nå suksessen. Før gjorde skjønnheten mest romantiske komedier, var gift med Ryan Phillipe og foretrakk sporty og komfortable klær.

Men etter rollen som June Carter i suksessen «Walk The Line», som hun også fikk en Oscar for, velger hun mer interessante roller.

Hun skilte seg fra ektemannen, og ble sammen med motspilleren Jake Gyllenhaal, som også er meget populær. Selv om filmen deres «Rendition» floppet, har de holdt sammen, og nylig kunne man se bilder av Jake med Reeses sønn på skuldrene.

I tillegg har hun endret stil totalt, og blitt mer glamorøs.

Brads damer på topp
Kåringen ble gjort av E-Poll Marked Research, og tok for seg de mest profilerte kjendisene. Mer enn 1100 personer deltok i kåringen, og stemte fram sine favoritter.

Kvaliteter som appell, selvtillit og glamour telte mest.

Slik ble listen:
1. Reese Witherspoon
2. Jennifer Aniston
3. Angelina Jolie
4. Jennifer Lopez
5. Katie Holmes
6. Victoria Beckham

Minst likt
De unge på-kjøret-kjendisene derimot, gjorde det ikke spesielt bra. Nicole Richie, Lindsay Lohan, Britney Spears og Paris Hilton hadde bunnplassene i kåringen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.