RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Solum, Stian Lysberg (Scanpix)

Regjeringen og sikkerhetsmyndigheter i krisemøte

Sist oppdatert:
Kalt inn på grunn av mobilnettproblemene og flomkrisen. - Situasjonen alvorlig for mange mennesker, sier Knut Storberget.

Representanter fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), Hovedredningssentralen i Sør-Norge, Politidirektoratet, Justisdepartementet og Samferdselsdepartementet satt fredag kveld i krisemøte i Regjeringskvartalet, skriver VG Nett.

Møtet ble kalt inn på grunn av Telenors mobilnettproblemer og på grunn av flomkrisen.

- Jeg mener det er uakseptabelt at vi havner i en sånn situasjon, og derfor har jeg bedt Samferdselsdepartementet om å vurdere hva som kan gjøres for å sikre at dette ikke skjer igjen, sier justisminister Knut Storberget (Ap) om Telenors mobilinettproblemer, til VG Nett

Justisministeren karakteriserer flomsituasjonen som alvorlig og påpeker at problemer med telenettet skaper ekstra komplikasjoner. Han satte seg ned med sikkerhetsmyndighetene for å gjøre seg en oversikt over situasjonen.

Justisministeren oppfordrer samtidig folk i flomutsatte områder til å holde seg innendørs og om å følge med på nyhetene for å holde seg oppdaterte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere