*Nettavisen* Nyheter.

Reidar kastet på dør

Foto: Jørund Rasdal Unneland (TV 2)

Det forhatte og mye omtalte radarparet Reidar og May-Brit ble kastet ut fra Fagerstrand torsdag kveld.

13.05.05 17:19

(SIDE2): Det ble full krangel under torsdagens episode av Fagerstrand. Og det hele endte med at Reidar og May-Brit måtte reise hjem.

I går kom deltagerne samlet tilbake til Fagerstrand med en sjanse til å konfrontere Reidar og May-Brit om de mange ryktene og episodene.

Lydopptak skapte harme
Alle deltakerne fikk anledning til å stemme ut de to under programmet torsdag. Reidar og May-Brit har fått mye oppmerksomhet i løpet av sitt opphold på Fagerstrand. Deres lydopptak av enkelte deltakere har skapt stor harme. Dette var da også utslagsgivende når stemmene ble gitt.

- Da vi forstod hvordan spillet artet seg, satte vi i gang og gjorde vårt for å vinne. Vi er storfornøyde med å ha kommet så langt, men det er litt dumt at vi ble fremstilt som tyver. Det er vi ikke. Vi stjal ikke fra felleskassen slik det kunne se ut som vi gjorde, sier Reidar til TV 2.

Har vært lærerikt
- Så det som ble vist på TV, ga ikke et riktig bilde?

- Nei, man får vel aldri en hundre prosent riktig fremstilling, men vi har ikke tenkt å sutre av den grunn. Vi har hatt som utgangspunkt at dette er en lek og et underholdningsprogram, fortsetter Reidar.

Klikk på bildet for å forstørre.

Både han og May-Brit synes det har vært lærerikt å være på Fagerstrand. «Et interessant menneskestudie av en veldig sammensatt gruppe med svært ulike folk», sier de to til TV-kanalen.

Sjokkert over oppførsel
Likevel ble han sjokkert over de andre deltakernes oppførsel da de kom tilbake til Fagerstrand.

- De brukte blant annet ord som gjorde at vi følte situasjonen truende. Vi forventet ikke at de skulle omfavne oss, men de kunne i det minste oppføre seg som voksne. Hvis alle hadde så veldig mye imot oss, hvorfor stemte de oss ikke ut før?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.