RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reinås går fra Norske Skog

Sist oppdatert:
Jan Reinås går av som konsernsjef i Norske Skog. Han sier farvel med sterke kvartalstall. Visekonsernsjef Jan Oksum rykker opp til toppjobben
Les også: Norske Skog bedre enn ventet(Ny)

Styret i Norske Skog har i dag utnevnt Jan Oksum (53) til ny konsernsjef i Norske Skog, med virkning fra 1. januar 2004, ifølge en børsmelding.

- Jan Reinås informerte styret vinteren 2003 om at han ønsket å fratre sin stilling som konsernsjef senest ved fylte 60 år. Styret har gjennomført en meget grundig rekrutteringsprosess for å utpeke Reinås' etterfølger, heter det.

Jan Oksum har siden 2000 innehatt stillingen som visekonsernsjef med ansvar for strategi og forretningsutvikling i Norske Skog.

Han har i denne perioden hatt ansvar for selskapets oppkjøp og integrasjonen av de nye enhetene. Oksum har hatt mange sentrale posisjoner i konsernet.

Han deltok i oppbyggingen av Norske Skogs virksomhet i Frankrike fra 1989, og var administrerende direktør for denne virksomheten fra 1994 til 1996.

Jan Reinås har vært konsernsjef siden 1994. Under hans ledelse har Norske Skog utviklet seg til å bli et av Norges største og mest internasjonale industrikonsern og verdens nest største produsent av treholdig trykkpapir med 23 fabrikker i 15 land. Konsernet har gjennomgått en finansiell restrukturering, aktiviteter utenfor dagens kjerneområde er solgt og selskapet er tilnærmet 100 prosent konsentrert om trykkpapir.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere