RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: JONATHAN NACKSTRAND (Afp)

Reinfelds sønn (16) slått ned med glassflaske

Sist oppdatert:
Gutt (16) tiltalt.

I november i fjor ble sønnen til Fredrik Reinfeld - Sveriges statsminister - slått bevisstløs med en glassflaske på Stureplan i Stockholm.

Reinfelds sønn hadde deltatt på en fest på nattklubben Øst, og var på vei ut. Det var da 16-åringen ble angrepet av flere jevngamle ungdommer. En av ungdommene slo 16-åringen i hodet med en glassflaske, og mens han lå bevisstløs nede på bakken, skal han også ha blitt sparket.

Kort tid etter hendelsen ble to gutter pågrepet av politiet, mistenkt for ugjerningen. Men guttene ble løslatt kort tid etter.

Mandag denne uken ble det klart at den ene gutten vil bli tiltalt for mishandlingen, melder nyheter24.se.

- Vi vil etter all sannsynlighet bringe den ene gutten for retten, mens den andre vil sjekkes ut av saken, sier informasjonsansvarlig i bypolitiet i Stockholm, Petra Sjölander, til nyheter24.se.

Men to og en halv måned etter hendelsen er fortsatt ikke etterforskningen avsluttet.

- Vi vet helt hva som skjedde der. Men det var en kamp og mange mennesker var til stede. Det er mange detaljer og det er vanskelig å få endene til å møtes. Stadig nye navn dukker opp, sier Sjölander.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere