*Nettavisen* Nyheter.

Reis på modelljakt

Vakre damer går gjerne andre severdigheter en høy gang. Her er de beste reisemålene for modellinteresserte menn.

25.02.06 12:14

(SIDE2): Vi kan vel trygt slå fast at Norge har noen av verdens vakreste kvinner. Allikevel har magasinet Ask Men rangert ti andre destinasjoner på sin liste over hvor menn kan støte på vakre modeller.

Det snør, det snør ¿ Aspen er kjent for store snøfall, finne bakker og svært mange pene mennesker i løypene. Modeller og andre kjendiser har funnet sitt skisted i Snowmass Village. Det heter seg at man ikke kan kaste en snøball uten å treffe en berømthet nettopp her.

Shopping, nattklubber og horehus er samlet på en og samme plassen i Tokyo. I bydelen Shinjuku blander man «business and pleasure» og samtidig er det trangt om plassen. Det betyr at man ifølge nevnte herremagasin kan gni seg inntil en vakker modell uten at det blir noe oppstyr av den grunn.

Latinkvarteret i Paris er et av byens mer hippe steder. Det gjør sitt til at det også kryr av modeller her, vakre damer som enten jobber eller vil ha jobb i denne motemetropolen. Universitetet Sorbonne ligger også i dette området, så om det skulle være vanskelig å skille mellom de to gruppene er det de damene uten hår under armene som er modeller.

En liten avstikker fra Oxford Street er alt som skal til for å oppleve kule og urbane modelldamer på vei fra den ene jobben til den andre i London. Soho har i tillegg til vakre damer noen trendy butikker og kaféer å by på. Nattelivet er heller ikke så dårlig. Skulle det gå litt tregt på damefronten, går man på legendariske Raymond's Revue Bar rett på sak.

Det trenger ikke være filmfestival i byen, på La Croisette i Cannes sprader damene rundt nesten hele året. Tettheten av modeller er allikevel på det meste de to siste ukene i mai. Se og bli sett av filmfolk og hele verdenspressen er målet. Toppløse strender er også et pluss for gutteturen om man har gjort noen essensielle prioriteringer.

Kropp og mer kropp er hovedingrediensene langs South Beach i Miami . Her er plastiske operasjoner det vanlige og bikiniene dekker minst mulig. Et yndet sted for fotografering av det kommersielle slaget – mye på grunn av deilige modeller, sol og arkitektur av typen art deco.

Klikk på bildet for å forstørre.

Christy Turlington og skuespilleren Ed Burns i Tribeca. Foto: (Getty Images)

«En gylden ring» kaller man en liten del av

Monte Carlo

, et velstående distrikt i bystaten

Monaco

. Dette er shoppingstrøket som er kjent for sin luksus og glamour. Eksklusive butikker som Louis Vuitton, Hermès, Chanel, Bulgari, Cartier, Chopard og flere andre finnes her. Et slikt handelssentrum tiltrekker seg igjen langbeinte kvinner med erfaring fra modellbransjen. |

I et av New Yorks mest snobbet områder bor det også flust med godt betalte modeller. I Tribeca bor de sammen med kjente damer som Mariah Carey, Gisele Bundchen og Heather Graham. I denne bydelen sør for Soho finnes det i tillegg til modeller, både galleri, restauranter og eksklusive butikker.

Galleria Vittorio Emanuele II er en gate skjermet for vær og vind gjennom et glasstak. I Milano er det her byens vakre damer kommer når de skal på kafé eller restaurant. Denne innebygde gaten gjør at du helt naturlig kan «mingle» med både modeller og resten av byens sosietet.

Etter en lang dag foran kamera er det Sunset Boulevard som er plassen å slappe av for modellene i Los Angeles. En av verdens mest kjente gater, er også inngangsporten til Beverly Hills og stopper ikke før du ser Stillehavet skylle inn over strendene. Her er det bare å sette seg godt til rette bak rattet og rulle ned vinduet, for en kjøretur opp og ned denne gaten kan være en fryd for øyet.

Flere reisesaker finner du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.