RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reisebrev: Festivalmoro

Foto: Robert Kohlhuber (Getty)
Sist oppdatert:
Anne Britt Sandsnes vant konkurransen vår i mai og forteller om opplevelsen fra Trollrockfestivalen på Beitostølen i sommer.

Vi arrangerer konkurranser med fine premier hver måned. Liker du oss på Facebook, går du ikke glipp av noe.

HTML EMBED

Vi ba våre lesere om å gi oss tips til de beste sommertipsene til ferie i Norge. Anne Britt Sandsnes vant festivalpass og actionkamera med dette sommertipset:

"Det flotteste stedet i Norge er Ona!
Ytterst i havgapet på Romsdalskysten finner du et øysamfunn som består av to vakre øyer; Ona og Husøy – som er sammenbundet med en liten bro.
Her kan du finne roen, skue utover havet, få skikkelig vind i håret, vandre i vakker natur og fiske. Øya har også et rikt fugleliv. Og blir det skikkelig sommervær, har Husøy en vakker hvit badestrand med turkist vann :-)
Kombineres også fint med et bybesøk til Molde.
Helt herlig!"

Etter at hun kom hjem fra sommerferie skrev hun til oss i redakjsonen:

"Vi hadde et kjempeopphold på Beitostølen. Fikk leid oss leilighet til en grei pris – og med bare 15 minutter gange til festivalområdet. Været var strålende! Nesten for varmt!
Veldig bra festivalopplevelse også! Morsomt å ”bli kjent” med mange norske – for oss ukjente – band! Selv om høydepunktene selvsagt var de mer etablerte og kjente artistene som Madcon (utrolig bra live!), Timbuktu, Håkan Hellstrøm og CC Cowboys.

Vi hadde vel aldri funnet på å gjøre dette av oss selv, så det å vinne billettene var helt klart avgjørende. Dette ga virkelig mersmak. Som mannen min sa, dette må vi gjøre igjen! Selv om vi da må koste billettene selv :-)

TUSEN TAKK for en kjempeopplevelse"

Festivalfotografen Frederick Kihle foreviget stemningen på Trollrockfestivalen.

4505

For flere bilder av Frederick Kihle, se www.kihlephoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere