*Nettavisen* Nyheter.

Reiser på ferie for å sjekke

Foto: (Shutterstock)

Vi reiser bort alene, men håper å komme hjem sammen med noen.

(SIDE2): Tallet på mennesker som lever alene har gått kraftig opp de siste årene, og selv om ulempen da er at man står alene med utgifter, så står heldigivs også alene om å avgjøre hva pengene man får inn skal brukes på.

Romantiske
Og single mennesker velger i stadig større grad å bruke pengene på å reise, og de single reiser ikke mindre på ferie enn de som er både to eller flere. (Selv om reisemålet kan være av et annet kaliber).

Les også:10 grunner til å forbli singel

På lista over hva som vil gjøre en vellykket ferie for de single, står både onenight stands, flørting og den store kjærligheten, ifølge en undersøkelse foretatt av hotell.com og den tyske datingnettsiden meetic.com.

Sjekk hva som er på forsiden av Side2 akkurat nå!

Det å returnere til hjemstedet med en bedre halvdel, er en av de mest romantiske drømmene ferierende har.

Klikk på bildet for å forstørre.

Menn optimister
Kanskje overraskende er det flest menn som ønsker å treffe den store kjærligheten når de er på ferietur. 13 prosent håper å returnere til hjemstedet sammen med en bedre halvdel.

I tillegg så planlegger disse mennene ferien utelukkende for å møte en partner, noe som kanskje kan snevre inn mulighetene for en hyggelig ferieopplevelse.

Usikker på hvordan du skal gå frem? Her kan du sjekke rådene for å lære deg å flørte .

Uforpliktende flørt
Kvinner er ikke like romantiske – eller optimistiske. Bare sju prosent jakter på sin utkårede i ferien, mens en ferieflørt er det svake kjønn langte mer mottakelig for. 65 prosent av kvinnene svarer nemlig at de er åpne for en uforpliktende flørt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Stedet for jakten skjer stort sett i hotellbaren, men dersom det stedet ikke lykkes for menn, tar de turen videre til bassenget og treningsstudioet. Kvinner derimot vandrer videre til den stående buffeten for å flørte.

Den største turn-off’en er mindre overraskende å måtte feriere på et familievennlig sted. 46 prosent av kvinnene foretrekke et strandhotell, uten skrikerunger og slitne foreldre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.