RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Shutterstock)

Reiser på ferie for å sjekke

Vi reiser bort alene, men håper å komme hjem sammen med noen.

(SIDE2): Tallet på mennesker som lever alene har gått kraftig opp de siste årene, og selv om ulempen da er at man står alene med utgifter, så står heldigivs også alene om å avgjøre hva pengene man får inn skal brukes på.

Romantiske
Og single mennesker velger i stadig større grad å bruke pengene på å reise, og de single reiser ikke mindre på ferie enn de som er både to eller flere. (Selv om reisemålet kan være av et annet kaliber).

Les også:10 grunner til å forbli singel

På lista over hva som vil gjøre en vellykket ferie for de single, står både onenight stands, flørting og den store kjærligheten, ifølge en undersøkelse foretatt av hotell.com og den tyske datingnettsiden meetic.com.

Sjekk hva som er på forsiden av Side2 akkurat nå!

Det å returnere til hjemstedet med en bedre halvdel, er en av de mest romantiske drømmene ferierende har.

STRAND, varme og sol frister. En flørt er heller ikke å forakte.
STRAND, varme og sol frister. En flørt er heller ikke å forakte.

Menn optimister
Kanskje overraskende er det flest menn som ønsker å treffe den store kjærligheten når de er på ferietur. 13 prosent håper å returnere til hjemstedet sammen med en bedre halvdel.

I tillegg så planlegger disse mennene ferien utelukkende for å møte en partner, noe som kanskje kan snevre inn mulighetene for en hyggelig ferieopplevelse.

Usikker på hvordan du skal gå frem? Her kan du sjekke rådene for å lære deg å flørte .

Uforpliktende flørt
Kvinner er ikke like romantiske – eller optimistiske. Bare sju prosent jakter på sin utkårede i ferien, mens en ferieflørt er det svake kjønn langte mer mottakelig for. 65 prosent av kvinnene svarer nemlig at de er åpne for en uforpliktende flørt.

KVINNER vil i større grad enn mann, heller flørte enn å finne drømmemannen når de er på ferie.
KVINNER vil i større grad enn mann, heller flørte enn å finne drømmemannen når de er på ferie.

Stedet for jakten skjer stort sett i hotellbaren, men dersom det stedet ikke lykkes for menn, tar de turen videre til bassenget og treningsstudioet. Kvinner derimot vandrer videre til den stående buffeten for å flørte.

Den største turn-off’en er mindre overraskende å måtte feriere på et familievennlig sted. 46 prosent av kvinnene foretrekke et strandhotell, uten skrikerunger og slitne foreldre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere