RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reitan over 10 prosent i Sense med Nalbants aksjer

Sist oppdatert:
Reitangruppen melder nå at de kontrollerer over 10 prosent av aksjene i Sense. Alt tyder på at det er tidligere Sense-sjef Nadir Nalbant, nå ansatt av Reitangruppen, som gir bort kontrollen
Reitangruppen AS har mottatt aksepter for 4.000.000 aksjer i Sense.

Reitan-folket kontrollerer pr. 9. mai 2003 10,56 prosent av aksjene i Sense. Selskapet eier 2,37 prosent av aksjene i Sense og kontrollerer 8,18 prosent av aksjene i form av mottatte
aksepter på det frivillige tilbudet datert 1. april 2003.

Reitangruppen har lenge forsøkt å få et fotfeste i Sense, men så langt har aksjonærene ment at tilbudet fra Trondheiminvestorene har vært for dårlig. Dagens flaggemelding tyder ikke på at forsvarsrekkene bryter sammen.

Høyst sannsynlig er det Nadir Nalbant som har gitt bort kontrollen over Sense-aksjene til Reitangruppen. Nalbant har 4 millioner aksjer i Sense, som han har behold etter at han overtok det tidligere konkursboet. Nalbant er nå hyret inn som sjef for Reitangruppens mobilsatsing Hello.

Nalbant var ikke tilgjengelig for kommentar fredag ettermiddag. Reitangruppens John Strøm sier til iMarkedet at han ikke vil kommentere dette, men at iMarkedet må ringe Nadir Nalbant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere