RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reitans kone snakker ut

Sist oppdatert:
- Jeg er ikke typen som blir noe offer, sier Ole Reitans kone, Monica Tønnensen Reitan. I fjor hadde ektemannen en affære med Celina Midelfart.

(SIDE2): Kvinnen, som tok ektemannen tilbake etter hans svært medieomtalte affære med kosmetikkjendisen Celina Midelfart, betegner seg selv som privat, noe som underbygges av at landets største bildebyrå ikke har ett eneste bilde av henne.

Monica Tønnesen Reitan beskriver også seg selv som «sterk og familiekjær», men hun innrømmer at hun syntes det var svært belastende at det ble så stor oppmerksomhet rundt ektemannens kjærlighetsaffære.

Ville beskytte barna
- Jeg måtte slå av telefonen til slutt, sier hun til ukebladet Kvinner og Klær.

Paret har tre barn på tre, fem og åtte år. Hun sier til KK at hennes første tanke var å beskytte barna. Heldigvis var det skoleferie, og de kunne reise utenlands.

- Velmenende og dyp
Monica Tønnensen Reitan beskriver ektemannen som lett å bli glad i, velmenende, snill og dyp.

Før jul flyttet Ole Robert Reitan tilbake til familien. Han betegner sin kone som en utrolig lojal og raus venn, en god samtalepartner og ikke minst en god mor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere