RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal til TV 2

Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal blir TV 2s tippeekspert. Lørdag får han sin debut under serieåpningen mellom Vålerenga og Aalesund.

- Det er bedre at I tipper enn at du sløser!

Det er Kjetil Rekdals motto når den tidligere landslagskapteinen tar rollen som TV 2s tippeekspert.

- Rekdal er landets råeste tipper og vi er svært glade for å styrke vår tippesatsing med han, sier TV 2s fotballsjef Vegard Jansen Hagen.

Debuterer lørdag

Romsdalingen vil bidra med sine tips både på tv og web, og får sin tv-debut i sin nye rolle allerede i en revitalisert utgave av «Sport og Spill» førstkommende lørdag klokken 14.00 på TV 2 Zebra. Det er samme dag som den TV 2 SPORT-sendte Tippeliga-premieren med Vålerenga og Aalesund.

- Kjetil blir den drivende kraften i «Sport og Spill» hver lørdag. Her vil det være lurt for seerne å følge med og snappe opp tipsene for å hente de store gevinstene, sier TV 2s fotballsjef.

Han forteller at oddstipsene til ekspertkorpset til TV 2 har gitt skrøpelig uttelling de siste årene.

- Unik interesse, innsikt og kunnskap

- Det har vært mer penger å tjene på tomflaskene etter Davy Wathne, men nå begynner en ny tidsregning for spill-interesserte på TV 2. Kjetil har en unik interesse, innsikt og kunnskap om lag fra de mest utrolige land og divisjoner Gud glemte. Det vil åpenbart kunne gi TV 2s seere valuta for pengene - bokstavelig talt, sier Vegard Jansen Hagen.

Rekdal vil ha sin faste spalte på den storstilte web-satsingen tv2sporten.no, der han vil oppdatere med aktuelle tips, artikler og tippedueller. I tillegg vil han bli et fast innslag i fotballflatene på TV 2, TV 2 Zebra og TV 2 SPORT.

- Kjetil fortalte at hans forrige spill-arbeidsgiver, et bettingselskap, tryglet han om å slutte å drive tippeservice hos dem. De var i ferd med å bli ruinert. Et bedre skussmål kan en tippe-ekspert ikke få, sier TV 2s fotballsjef.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere