RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reklame-bibel provoserer

Sist oppdatert:
Selskapet GratisBibel vil etter en amerikansk modell produsere reklamefinansierte bibler. - Utrolig hva man kan finne på for å spre evangeliet, sier Human-Etisk Forbunds Jens Brun-Pedersen.

GratisBibel heter selskapet og vil spre evangeliet på en ny måte. Etter en amerikansk modell vil de prdusere reklamefinansierte bibler med annonser som i hovedsak være rettet mot ungdom. GratisBibel håper å blandingen av hellige skrifter og reklame på norske skoler.

- Utrolig hva man kan finne på for å spre evangeliet, sier Human-Etisk Forbunds informasjonssjef Jens Brun-Pedersen til TV 2 Nettavisen.

- At kristne finner ut at samarbeidet mellom Gud og Mammon går så godt, sier kanskje mer om dem enn noe annet. Men det må de stå fritt til å gjøre. Hvis det er snakk om utdeling av slikt på norske offentlige skoler, dreier det seg om noe helt annet. Det ville være prinsipielt betenkelig, sier Jens Brun-Pedersen til TV 2 Nettavisen.

Brun-Pedersen tviler på at rektorer på norske skoler vil tillate innføring av reklamefinansierte bibler, men legger til at hvis det blir delt ut slike, og kun bibler, må man også tillate at muslimer deler ut Koranen

- Å dele ut gratis bibler fulle av reklame blandet med kristne hellige skrifter vil jeg tro også en del kristne vil finne direkte usmakelig. Men det er utrolig hva man kan finne på for å spre evangeliet, hvilke midler som blir helliget for å nå et mål, mener Brun-Pedersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere