RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekord fra Stavanger Aftenblad

Sist oppdatert:
Stavanger Aftenblad melder at de legger bak seg et rekordår og leverer tidenes beste resultat. Fjerde kvartal ga et inntektshopp på nesten 30 millioner kroner.
Stavanger Aftenblad leverete tidenes beste resultat i fjor. Fjerde kvartal endte med en omsetning på 163,9 millioner kroner, mot 135 millioner samme periode året før og et resultat før skatt på 26,4 millioner kroner (16,8).

For året som helhet endte omsetningen på 574,5 millioner kroner, en økning på 14 prosent fra året før. Driftsresultatet økte med 39 prosent og endte på 80,3 millioner kroner. Resultat før skatt utgjorde kr. 107,9 mill. (+53 prosent).

Avisen Stavanger Aftenblad er kjernen i virksomheten og står for den største andelen av
resultatet.

I en børsmelding forklarer konsernet høy aktivitet blant annet på grunn av økte investeringer i olje- og gasssektoren i regionen, bidrar til god utvikling i inntektene fra annonse- og reklamemarkedet. Også en vellykket salgstrategi og kostnadskontroll bidro til resultatfremgangen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere