*Nettavisen* Nyheter.

Rekordinteresse for FotballExpo

Fire måneder før årets FotballExpo går av stabelen i Vallhall er 49 utstillere påmeldt. Dermed er antall utstillere på fjorårets messe allerede passert.

01.02.07 20:38

I fjor hadde Norges eneste fotballmesse totalt 45 utstillere. I år har arrangøren ambisjoner om det dobbelte.

Mange besøkende

- På publikumssiden håper vi på minst 15 000 besøkende. 200 000 aktive fotballspillere får muligheten til å bestille av en pott gratisbilletter, sier daglig leder Eddy Berby-Andersen i Fotballopplevelser AS.

Selskapet arrangerer messen sammen med Norsk Toppfotball, og har i tillegg NFF, VG og P4 som samarbeidspartnere.

Alle Tippeligaklubbene har egen stand på Norges eneste fotballmesse som arrangeres fra 1.-3.juni. Samme helg spiller Norge EM-kvalifiseringskamp mot Malta hjemme på Ullevaal. Det betyr at alt ligger til rette for en super fotball-weekend.

Attraktiv messe

På FotballExpo møter publikum en rekke fotballprofiler, og arrangøren lover mange spennende aktiviteter og konkurranser. På programmer står nikkekonkurranse, keeper challenge og skuddkonkurranse.

- FotballExpo kan og bør bli en svært god og viktig møte- og lekeplass for alle som er glad i norsk fotball. Et eget område hvor hele tippeligaener representert, også med våre profiler og ambassadører, bør bli en attraksjon og vil utvilsomt representere et betydelig løft for årets messe, sier direktør Kjetil Siem i NTF.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.