RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekordkvartal for TV 2 (Ny)

Sist oppdatert:
TV 2-sjef Kåre Valebrokk (bildet) kunne godt kostet på seg et smil. TV 2 satte ny omsetningsrekord og slo til med kanonlønnsomhet i fjerde kvartal
Oppdatert med flere momenter.

TV 2-konsernet fikk et driftsresultat på 142,8 millioner kroner i fjerde kvartal, en oppgang fra 48,9 millioner samme kvartal i 2001.

Omsetningen økte med 12 prosent til 486 millioner kroner.

På grunn av bedring i finanspostene og for TVNorge, som føres som tilknyttet selskap, økte resultat før skatt enda mer, fra 21,4 til 149,4 millioner kroner.

- Dette er den høyeste reklame-omsetningen i et kvartal siden oppstart, skriver TV 2 i en melding. Fjerde kvartal er normalt sesongmessig viktig for TV-kanalen.

- TV 2-konsernet har hatt en hyggelig inntektsvekst i 2002 til tross for et stagnerende reklamemarkedet der mange andre aktører har slitt, heter det videre.

For hele året økte omsetningen med 4 prosent til 1.560,5 millioner kroner.

TV2 er nå større enn NRK1 i aldersgruppene opp til 39 år.

Det fremgår av kvartalsrapporten at TV2 vil vurdere å søke på P5-lisensen for radio, men at man først vil studere vilkårene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere