RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekordresultat fra Wal-Mart

Sist oppdatert:
Verdens største kjøpesenterkjede, amerikanske Wal-Mart, leverte rekordresultater i selskapets andre kvartal og innfridde som ventet forventningene på bunnlinjen
Wal-Mart fikk et nettoresultat på 2,44 milliarder dollar, eller 56 cent pr. aksje, i selskapets andre kvartal, som endte 31. juli. Det var en klar økning fra 2,02 milliarder dollar, eller 45 cent pr. aksje, i samme periode i fjor.

Justert for ekstraordinære poster var nettoresultatet 2,3 milliarder dollar eller 52 cent pr. aksje i kvartalet, på linje med analytikerestimater innhentet av Reuters.

Det var det beste kvartalet noen sinne for selskapet.

Wal-Mart oppjusterte sist uke guidance for andre kvartal til 52 cent fra tidligere 49-51 cent på bakgrunn av sterkt salg i juli måned.

Selskapet omsatte for 62,6 milliarder dollar i sitt andre kvartal, en økning på 11,3 prosent i forhold til året før.

- Jeg er fornøyd med at vi oppnådde rekordhøy kvartalsomsetning og resultat, sier Wal-Marts toppsjef Lee Scott i en kommentar til tallene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere