(Spillmagasinet): «Age of Conan» er en braksuksess allerede før spillet er i salg, om vi skal tro utvikleren selv. Norske Funcom melder at onlinespillet allerede er utsolgt til tross for at det er trykket en ekstra runde kopier av spillet.

Les også:
- Dette koster «Age of Conan»
- Norges største spillsatsing!
- «Age of Conan» uten supergrafikk?

Totalt er 111.000 eksemplarer av spillet forhåndssolgt, skriver bransjenettsiden Gamesindustry.biz. Etterspørselen er så høy at til sammen 700.000 spill vil bli sendt til butikkene i løpet av lanseringsperioden som strekker seg over en måned.

Det overveldende salget får Funcom til å advare om at de ikke klarer å møte etterspørselen i enkelte markeder, men definerer ikke hvilke markeder det er snakk om.

- Hvis informasjonen vi har er korrekt, er dette det største forhåndssalgstallet til en global lansering av et pc-spill noensinne, inkludert lanseringer av det første «World of Warcraft»-spillet, sier Funcoms Morten Larssen til nettsiden.

Samleside:Alt om «Age of Conan»

Spillmagasinet har testet «Age of Conan» allerede, du kan lese mer om det «nye, norske eventyret» her.

«Age of Conan» er et online rollespill, et såkalt MMORPG (massivt multiplayer online rollespill). Spillet tar opp kampen med selveste «World of Warcraft», verdens største online rollespill, og har kostet godt over 100 millioner kroner å utvikle.

Produktdirektør Jørgen Tharaldsen i Funcom mener spillet er Norges-historiens største kulturprosjekt noensinne.

Se traileren «Femme Fatale» fra «Age of Conan»:

HTML EMBED
video_embed(10462,1);

«Age of Conan: Hyborian Adventures» slippes til pc fredag 23. mai 2008.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

35