RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekordtidlig seriestart

Det er ikke bare Tippeligaen som starter rekordtidlig i år.

Vålerengas juniorlag starter sesongen lørdag formiddag kl.12.30 i Vallhall. Motstander i årets første kamp i interkretsserien er Fredrikstad.

- Seriestarten er så tidlig for å gjøre kampprogrammet i mai, juni, august og september litt mer levelig. Da er det vanligvis mange kamper, forklarer Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Når det er sagt er det etter min mening for mange lag i juniorserien. Vi kunne vært færre lag og da hadde kanskje kvaliteten på kampene vi skal spille blitt litt høyere.

Fredrikstad er normalt sett et av lagene som er med på å sette kvalitet på interkretsserien.

- Fredrikstad pleier å være gode og normalt sett et lag som er blant de beste juniorlaga. De har som oss hatt et lite generasjonsskifte i år, men det trenger ikke å si at de er dårlige. Jeg regner med tøff motstand på lørdag, sier han.

Spissa treningskamp

På juniornivå er ikke interkretsserien like viktig som Tippeligaen er for A-laget, i følge Holter.

- Vi har en så lang sesong, at vi ikke kan spisse formen nå. Da vil vi få trøbbel på sensommeren. Vi trener ganske tøft nå for å ha grunnlag for hele sesongen, forklarer han.

- Oppkjøringa denne vinteren har ikke vært spesiell med tanke på å være klar til denne kampen. Vi tar det litt som en spissa treningskamp, men vi gleder oss til å komme i gang og spille om poeng. Et juniorlag trene mer jevnt hele sesongen, i og med at det viktigste for gutta er å utvikle seg som spillere.

Med interkrets, 2.divisjon og cup blir det fort mange kamper på Vålerengas talenter.

- Vi satser på å være i toppen i interkrets også, men det er ikke sånn at vi på død og liv må vinne serien.

- Cupen og 2.divisjon for rekruttlaget er de viktigste arenaene for oss. Interkrets skal være en utviklingsarena for våre yngste juniorer. De som ligger hakket over skal spille 2.divisjon.

Se juniorlagets serieåpning i Vallhall, lørdag 7.mars kl. 12.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere