RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekruttene med overraskende seier

Sist oppdatert:
Vålerengas rekrutter slo opprykkskandidat Lørenskog i en treningskamp fredag.

Vålerengas rekrutter uten spillerne som er på La Manga tok i mot Lørenskogs A-lag til treningskamp i Vallhall fredag ettermiddag. Lørenskog er opprykkskandidat i 2.divisjon. Vålerenga gjorde jobben og vant 2-1.

- Det er overraskende at det gikk så bra, men vi har jobba mye med defensiv struktur i det siste og det fungerte bra i dag, sier juniortrener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Skaper balanse

Vålerengas to prøvespillere fra Nigeria, Emmanuel Igiebor og Osanga King, spilte kun første omgang siden de skal slutte seg til A-troppen på La Manga lørdag. De gjorde jobben sin.

- De skaper balanse i laget og var gode i dag. De gjør de andre spillerne gode og gjør at de andre står fram, skryter han.

Vålerenga ledet 2-0 til pause etter scoring av Osanga King og Christer Jensen.

- King smalt ballen i vinkelen fra 25 meter etter omtrent 25 minutter og ti minutter senere gjorde Christer det samme, sier han.

- I andre omgang blir det tøffere når vi tar ut Igiebor, King og Nielsen og setter innpå tre 92-spillere. Men vi rir av stormen bortsett fra en enkel personlig feil som Lørenskog reduserer på. Vi skaper også noe på kontringer, så totalt er vi kjempefornøyde med kampen.

Ferdig omskolert

Som så mange ganger tidligere i år spilte Prince Mambouana midtstopper mot Lørenskog. Frem til i vinter har han spilt spiss.

- Igjen er Prince helt konge bak der. Det er morsomt. Han har spilt midtstopper helt siden Color Line Cup og har vært bra så å si hele veien. Han er ferdig omskolert nå og blir vurdert som stopper resten av sesongen, skryter Mikkelsen.

Vålerenga - Lørenskog 2-1 (2-0)
Treningskamp, Vallhall, fredag 27.februar

Mål: 1-0 Osanga King (25), 2-0 Christer Jensen (35), 2-1 Lørenskog (55)

Vålerengas lag: Krohn Holm – Pål Strømberg, Prince Mambouana, Stian Eriksen, Emilio Garcia – Emmanuel Igiebor, Nikolai Djupesland – Christer Jensen, Anders Lie, Osanga King – Håvard Nielsen

Benyttede innbyttere: Stefan Mimic inn for Nielsen, Haakon Farstadvoll inn for Igiebor, Kajan Kiruba inn for King, Soliman Aoudia inn for Djupesland, Martin Gooderham inn for Strømberg, Mohammed Ali Darazzi inn for Lie

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere