*Nettavisen* Nyheter.

Rekruttene tapte mot Drøbak-Frogn

VOLDSLØKKA (vif.no): Vålerengas rekrutter tapte 1-2 hjemme mot tabellnabo Drøbak-Frogn på Voldsløkka mandag ettermiddag. Rune Lange scoret Vålerengas mål.

02.10.06 18:21

Alle målene kom i første omgang. Bortelaget tok ledelsen etter 19 minutter, og doblet den to minutter senere. Drøbak/Frogn scoret på to av tre sjanser i første omgang, og var veldig effektive. Vålerenga hadde spillet, men skapte ikke veldig mange store sjanser. Vålerengas redusering kom etter 41 minutter, da Rune Lange ble spilt alene med keeper og løftet ballen over keeper.

Etter pause var bortelaget nærmere 3-1 enn Vålerenga var 2-2. Vålerenga var gode det siste kvarteret, men manglet litt på den siste tredelen av banen, den siste pasningen nådde aldri helt fram til å skape de store sjansene.

Alt i alt en fortjent Drøbak/Frogn-seier.

Vålerenga stilte dette laget fra start: Bolthof - Svendby, Muri, Wæhler, Samuelsen - Achrifi, El-Gharbi, Mathisen, Brix - Lange, Flo

Vif-fotball.no kommer tilbake med fyldig kampreferat, reaksjoner og bilder utover kvelden.

Neste kamp: Vålerenga II – Drøbak-Frogn
Voldsløkka match – mandag 2. oktober kl. 16.00

23. serierunde, 2. divisjon avdeling 1
Dommer: Bernt Håvard Bruheim, Pedram Alavi (AD), Esad Hajdarpasic (AD)

Klikk på bildet for å forstørre.

Tabellposisjon:
Vålerenga II:
7 (8-4-10)
Drøbak-Frogn: 6 (8-5-9)

Tre siste kamper:
Vålerenga II:
0-6 (Lørenskog b), 2-1 (Årdal h), 2-2 (Ørn-Horten b)
Drøbak-Frogn: 0-2 (Åmot h), 1-3 (Tollnes b), 6-1 (Sprint-Jeløy h)

Form hjemme/borte:
Vålerenga II hjemme:
5-3-3
Drøbak-Frogn borte: 3-3-5

Følgende A-lagspillere er tatt ut i rekrutt-troppen mot Drøbak-Frogn: Øyvind Bolthof, Kjetil Wæhler, Andre Muri, Jalal El-Gharbi, Alex Mathisen, Rune Lange, Tore Andre Flo og Steinar Strømnes.

Med ett poeng mot Ørn-Horten forrige helg skal det mye til for at noen av det tre bunnlagene skal ta igjen VIF2 på tabellen. Årdal og Ørn-Horten er henholdsvis tretten og ti poeng bak Vålerenga med ni poeng igjen å spille om og er dermed ute av dansen. Tollnes har fortsatt en teoretisk sjanse til å ta igjen VIF-rekruttene etter at de holdt serieleder Notodden til uavgjort i helga, men med seks poeng opp skal det holde hardt. Vålerengas rekrutter feier uansett all tvil til side om de slår Drøbak-Frogn på mandag.

– Med den målforskjellen vi har nå, klarer vi oss kanskje på 28 poeng. Dermed er vi mer fleksible i forhold til valg av spillere i de siste kampene, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

Poengdeling mot Ørn-Horten
Forrige serierunde spilte Vålerenga 2 uavgjort 2-2 borte mot Ørn-Horten. Jalal El-Gharbi og Tore André Flo scoret målene. Rekruttlaget ledet 2-1 når kampuret viste 90 minutter, men hjemmelaget kjempet inn utlikningsmålet på overtid. Surt for de blå, men kanskje ikke ufortjent kampen sett under ett.

Klikk på bildet for å forstørre.

– Ørn-kampen var sesongens dårligste andredivisjonskamp fra vår side, men flere av spillerne som startet kampen var nok hemmet av at de er inne i en fasteperiode. Så mange personlige feil har vi ikke hatt tidligere i år. Dessuten florerte pasningsfeilene. Vi er ikke fornøyd med prestasjonene våre, sier Vålerenga-treneren.

Tap i vår
I vårens oppgjør stilte VIF2 med nesten rent juniorlag og tapte 4-1 på Seiersten stadion. Eneste seniorspiller var A-lagets materialforvalter John Terje Hansen. Dennis Obeng scoret Vålerengas mål. VIF-juniorene spilte forholdsvis jevnt med hjemmelaget, men Drøbak-Frogn var bedre foran begge målene og synliggjorde forskjellen på junior- og seniorfotball.

Etter en god vårsesong har Drøbak-Frogn fått det tyngre i høst. Etter seieren borte mot Ørn-Horten i begynnelsen av juli fulgte åtte kamper uten seier. Forrige runde bød imidlertid på en opptur for rødtrøyene da Sprint-Jeløy ble slått 6-1 hjemme på Seiersten stadion.

Drøbak/Frogn
Trener:
Jens Martin Støten
Hjemmebane: Seiersten stadion
Hjemmeside: http://www.dfi-fotball.no/
Drakter: Røde trøyer og røde bukser
Lokalavis: Akershus Amtstidende , Østlandets Blad

Tabellplassering siste fem sesonger:
2001: 8 (3. div) 2002: 5 (3. div) 2003: 1 (3. div) 2004: 8 (2.div) 2005: 3 (2. div)

Tabell 2.divisjon avdeling 1

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.