Rekruttene til Drøbak

VALLHALL (vif.no): Mye gikk galt da Vålerenga 2 tapte mot Ørn-Horten forrige helg. Lørdag drar unge VIF-rekrutter til Drøbak med ønske om å prege kampen mot et av avdelingens topplag.

16.06.06 00:23

Neste kamp: Drøbak/Frogn – Vålerenga II
Seiersten Stadion, lørdag 17. juni kl. 16.00
Dommere: Audun Fremstad, Ivar Terje Grefsli (AD), Jørn Erik Kvæven (AD)

Klikk på bildet for å forstørre.

Tabellposisjon:
Vålerenga II: 8 (3-1-5)
Drøbak/Frogn: 3 (5-3-1)

Tre siste kamper:
Vålerenga II: 3-5 (Lørenskog h), 4-3 (Årdal b), 0-2 (Ørn-Horten h)
Drøbak/Frogn: 7-2 (Åmot b), 3-1 (Tollnes h), 3-3 (Sprint-Jeløy b)

Form hjemme/borte:
Vålerenga II borte: 1-1-2
Drøbak/Frogn hjemme: 3-0-1

Med rødt kort etter fem minutter og to tidlige baklengs, ble det en tøff kamp for unge VIF-rekrutter mot Ørn-Horten forrige helg.

– Vi ble igjen felt av personlige feil. I andredivisjon blir vi straffet hardt for feil som vi kan komme unna med i juniorserien. Med elleve mann kunne vi gitt Ørn kamp, selv om vi stilte med nesten reint juniorlag, sier Vålerengatrener Andreas Holter til vif.no.

På lørdag venter Drøbak/Frogn på bortebane i en tid med tett kampprogram og mye slitasje på Vålerengas unge menn. Trener Glenn Rostad regner med tøff motstand.

– Det bir knalltøft. Drøbak/Frogn er veldig gode offensivt. Vi har slitt litt med skader i de bakre rekker, men det er en kamp som vi absolutt ønsker å være med å prege. Det blir en test på hvor vi står i forhold til topplagene i avdelingen.

Etter en sterk avslutning på forrige sesong, forsvant trener Kent Bergersen til 1. divisjonslaget Bodø/Glimt. Inn kom Jens Martin Støten. Også de tidligere Vålerengaspillerne Magnus Hjulstad, Yassir Bashir og Lorenzo Caroprese sa takk for seg etter fjorårsesongen og havnet i henholdsvis Strømsgodset, Manglerud/Star og Andes. Lars Øvrebø er imidlertid fortsatt i klubben. Øvrebø var i A-stallen til Vålerenga i 2004 og fikk blant annet et innhopp i UEFA-cupen mot Newcastle.

Klikk på bildet for å forstørre.

Drøbak/Frogn har startet sesongen godt og har vært solide offensivt. Bare Lørenskog har scoret flere mål i år. Forrige helg måtte imidlertid de rødkledde fra badebyen nøye seg med uavgjort mot Sprint-Jeløy etter å ha fått en mann utvist i andreomgang.

Drøbak/Frogn
Trener: Jens Martin Støten
Hjemmebane: Seiersten stadion
Hjemmeside: http://www.dfi-fotball.no/
Drakter: Røde trøyer og røde bukser
Lokalaviser: Akershus Amtstidende og Østlandets Blad

Tabellplassering siste fem sesonger:
2001: 8 (3. div) 2002: 5 (3. div) 2003: 1 (3. div) 2004: 8 (2.div) 2005: 3 (2. div)

Tilgang 2006: Kim Harding (Follo), Morten Granum (Manglerud/Star), Håkon Tangerud (Follo), Dan Blekken (Surnadal), Lars Moholt (Tollnes), John Øyvind Rosland (Tollnes), Petter Hillås (egen juniorstall) og Kim Strøm Pedersen (egen juniorstall)

Avgang 2006: Magnus Hjulstad (Strømsgodset), Lorenzo Caroprese (Andes), Rune Skasberg (lagt opp) og Yassir Bashir (Manglerud/Star)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.