RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekruttseier mot Korsvoll

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Et forsterket juniorlag slo 2. divisjonslaget Korsvoll 2-1 lørdag formiddag. Dennis Obeng og Jalal El-Gharbi scoret Vålerengas mål.

A-LAGSPILLER: Rune Lange var en av tre seniorspillere på Vålerenga-laget som slo Korsvoll lørdag. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
A-LAGSPILLER: Rune Lange var en av tre seniorspillere på Vålerenga-laget som slo Korsvoll lørdag. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

- Jeg synes vi leverte en god kamp og vant fortjent. Det var godt med en seier i en kamp der vi hadde et spillemessig overtak stort sett hele tiden, sier en fornøyd Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

Etter at gjestene fra Korsvoll fikk et mål annulert etter to minutter, tok Vålerenga kommandoen. Kvarteret var spilt da Jalal El-Gharbi flikket en pasning fra Christian Svendby videre til en umarkert Dennis Obeng som scoret sikkert alene med Korsvolls keeper.

Mange VIF-sjanser
Vålerenga fortsatte å produsere sjanser etter scoringen. Halve omgangen var spilt da Rune Lange fant Sebastian Mila på 18 meter. Mila bommet på ballen, men Jalal El-Gharbi traff. Avslutningen ble reddet på streken. To minutter senere kombinerte Adnan Haidar og Dennis Obeng på høyresida. Obeng la tilbake til Sebastian Mila som fikk kjempetreff fra sekstenmeteren. Skuddet smalt i tverrliggeren og ut.

Videre hadde Dennis Obeng to gode muligheter til å øke Vålerenga-ledelsen. Først reddet Korsvoll-keeperen Obengs avslutning fra skrått hold, før han litt senere headet like utenfor fra syv meter. Minuttet før slutt yppet Korsvoll seg, men keeper Robin Vikskjold fikk slått langskuddet til corner.

- Førsteomgang var bra, særlig de første 35 minuttene. Vi kom ofte rundt på kantene og hadde mange fine kombinasjoner, sier Holter.

- Vi ble nok litt slitne mot slutten av omgangen og ga bort noen baller slik at Korsvoll kom mer med i kampen.

Uavgjort etter pause
Tidlig i andreomgang var Jørgen Horn nær scoring da han avsluttet like over. Etter et kvarter utliknet Korsvoll da en presset Lasse Brandal fikk avsluttet fra 16 meter. Ballen gikk i en bue over Robin Vikskjold og i mål.

INVOLVERT: Jalal El-Gharbi var nest sist på ballen da Dennis Obeng sendte Vålerenga i ledelsen og scoret selv seiersmålet i andreomgang. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
INVOLVERT: Jalal El-Gharbi var nest sist på ballen da Dennis Obeng sendte Vålerenga i ledelsen og scoret selv seiersmålet i andreomgang. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

Seks minutter senere var Vålerenga tilbake i føringen. Christian Svendby overlistet Korsvoll-forsvaret med en presis langpasning. Dermed kunne Jalal El-Gharbi plassere ballen i keepers lengste hjørne.

- Etter pause var det litt mer rotete fra vår side, men vi så gode tendenser da også. Vi kunne fort ha scoret flere mål, men vi er veldig fornøyd med måten vi scoret på i dag. Måla var ganske like og kom etter bevegelser vi har trent mye på. Det er gledelig at vi lykkes med dem i kampsituasjon.

- Vi byttet mye i andreomgang. Det ble litt mer ”hawaii”, men jeg føler at vi klarte å holde trykket på dem.

I rute til seriestart
Med litt over en måned igjen til rekruttlagets seriestart i 2. divisjon, var lørdagens forestilling en bekreftelse på at Vålerengas unggutter er i rute.

- Vi leverte en grei kamp mot et lag som holder godt andredivisjonsnivå. Det er slike lag vi kommer til å møte i serien og Fredrik Carlsen, Adnan Haidar, Dennis Obeng og de andre juniorene viser at de holder nivået som skal til for å gjøre en god figur på rekruttlaget til våren.

- Men vi merket at det var godt å ha en spiller som Jørgen Horn i midtforsvaret som står opp og tar tak. Det er viktig at vi får med noen sånne når serien starter.

Vålerenga II – Korsvoll 2-1 (1-0)
Vallhall – 50 tilskuere

Mål: 1-0 Dennis Obeng (13), 1-1 Lasse Brandal (60), 2-1 Jalal El-Gharbi (66)

Vålerengas lag (4-4-2): Robin Vikskjold – Christian Svendby (Andre Emilio Garcia fra 90), Mathias Samuelsen (Kristoffer Thuen fra 64), Jørgen Horn, Kent Brekke Jensen – Adnan Haidar (Ilias El-Hafedi fra 64), Fredrik Carlsen, Jalal El-Gharbi (Bård Tjønneland fra 80), Sebastian Mila (Joakim Bekken fra 80) – Dennis Obeng (Formose Pape Mendy fra 64), Rune Lange (Nikolai Djupesland fra 80)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere