RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rektor advarer mot BI-studenter

Sist oppdatert:
Eksamensjuks og total uvilje mot å gjøre noe? Det mener studierektor ved BI Sandvika preger for mange av studentene og advarer. Sjekk saken her
Aage Sending er studierektor ved BI Sandvika og retter i dagens utgave av Dagens Næringsliv en kraftig advarsel mot egne studenter. Årsaken er utbredt juks på eksamen.

I disse dager tar over 2000 elever ved høyskolen eksamen i bedriftsøkonomi, og får i den anledning i oppgave å sitte seg inn i et case, som de også får spørsmål knyttet til på eksamensdagen.

Problemet er bare at case kjøpes og selges, noe som får BI sin faglige ledelse til å reagere.

- Kjøp og salg av ferdige case er utbredt, bekrefter Sending til Dagens Næringsliv som sier at både studenter og ansatte kan tjene tusenvis av kroner på å skrive case for andre stundenter.

Han er bekymret for utviklingen.

- Jeg er bekymret på arbeidsgivernes vegne. Selv ville jeg ikke ansatt mange av de som går her. Det største problemet i dag er studentenes holdning. Mange har en total motvilje mot å faktisk gjøre en innsats. Og de er lite hissige på å lære. Halvparten av BI-studentene kan egentlig ingenting, sier rektoren til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere