Gå til sidens hovedinnhold

Rektor håper på DIN stemme

10 norske skoler kniver om spektakulært besøk i skolegården. Oppsal skole er en av de dem. Rektor håper DU stemmer!

Oppsal: Det er NRK P3 som har fått i stand konkurransen om å få besøk av noen av de største artistene i Norge. Ut fra 2000 påmeldte skoler, er nå ti skoler blitt plukket ut som finalister til å vinne P3Sessions Skole.

Oppsal skole har endelig blitt ferdig med flere års rive- og byggearbeider - og fordi vi har et elevmiljø som er svært positivt og hyggelig ønsker vi å gi elevene en skikkelig premie, som denne konserten, sier rektor Hilde Gran til noblad.no.

Oppsalelever både oppfører seg godt og viser at de tar ansvar for hele skolens miljø! Vi er en VI-skole, fortsetter rektor. Hun håper alle som er glad i skolen nå benytter sjansen og går inn og stemmer, slik at det blir Oppsal som vinner!

2. juni står nemlig Lars Vaular, Karpe Diem og Donkeyboy klare for å spille i en av landets skolegårder - enten det er Harstad i nord, Oppsal i Oslo eller Kristiansand i sør.

Dette er de ti finalistene :

o Lundehaugen videregående skole, Sandnes

o Vågsfjord videregående Skole, Harstad

o Harestua skole, Lunner i Oppland

o Kongerød ungdomsskole, Skien

o Seiersborg videregående Skole, Fredrikstad

o Ørland ungdomsskole, Brekstad/Ørlandet

o Spjelkavik videregående skole, Ålesund

o Vågsbygd videregående skole, Kristiansand

o Oppsal skole, Oslo

o Bjertnes skole, Nittedal

Du kan stemme

Disse ti skolene har alle gitt P3 én god grunn til hvorfor nettopp de skal vinne konsert, og frem til 18. mai skal de knive om det spektakulære besøket i skolegården. I løpet av disse dagene er det publikums stemmer som avgjør hvilken skole som blir den heldige.

– Derfor bør alle som har en eller annen tilknytning til de ti finalistene, komme seg inn på p3.no og stemme på den skolen de synes fortjener et besøk fra P3Sessions-gjengen, oppfordrer prosjektleder Christian Finnskog.

Artistene gleder seg

Musikksjef i P3, Mats Borch Bugge, har dette å si om årets konkurranse:

– Vi har fylt den popkulturelle skolesekken til randen med tre av Norges beste band. Alle artistene gleder seg enormt til dette. I tillegg er det veldig kult at elever kan få møte artister på egen hjemmebane - nemlig i skolegården, som et avbrekk i skolehverdagen. De får en dag de aldri vil glemme, i tillegg til at de får muligheten til komme helt tett på NRK P3 og programlederne våre. Noen vil også få prate live på radio.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk