*Nettavisen* Nyheter.

Renommé bygger nordisk nettverk

Som et ledd i den videre satsingen har Renommé nå bygd et nordisk nettverk av kommunikasjonsbyråer i København, Stockholm og Helsinki.

20.06.08 11:03

I København er det Lysholm Reklamebureau med 15 ansatte og i Stockholm, Fägrell & Borlin Annonsbyrå samt Gazoline Annonsbyrå som fusjonert vil utgjøre rundt 20 personer, skriver Renommé i en pressemelding.

Et finsk byrå skal også snart være på plass.

Det er daglig leder Tom Martinsen som har initiert dette nordiske samarbeidet. Han mener det vil være av avgjørende betydning i fremtiden å ha et tett nordisk samarbeid for å være konkurransedyktig i et Norden som blir stadig mer internasjonalisert, og i større grad oppfattes som ett marked.

- Vi legger opp til et samarbeid hvor vi vil gjennomføre månedlige møter for å diskutere strategi og muligheter i det nordiske markedet. Det er en kjensgjerning at det nordiske markedet blir ett marked hvor avgjørelsene oftere og oftere blir tatt sentralt. Implementeringen av nordiske kampanjer blir mye mer effektiv og helhetlig gjennom slike nordiske samarbeid, mener Martinsen.

- Vi ser også for oss en mulighet til at byråene sammen kan ansette personer med meget høy kompetanse på for eksempel internasjonale merkevarestrategier, noe som ville vært vanskeligere og mindre kostnadseffektivt for det enkelte byrå å gjøre alene, sier Martinsen.

I tillegg er Renommé medlem av den internasjonale, frittstående kommunikasjonskjeden ComVort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.