RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Renteutsikter sender dollaren ned

Sist oppdatert:
Dollaren er på det laveste nivået på syv måneder mot euro etter nye amerikanske renteutsikter. Sjekk tilstanden i valutamarkedet her:
Dollaren traff i morgentimene onsdag det laveste nivået mot euro på syv måneder etter at den amerikanske sentralbanken offentliggjorde sitt referat etter forrige rentemøte. I markedet ble referatet tolket dit hen at sentralbanken ville stoppe sin kampanje med å heve rentene, som har vart i to år.

Traderne i markedet forventer nå en renteheving til i mai, men det er ikke store forventningene utover det. Dette, kombinert med et relativt labert sentiment for dollaren, sendte i går valutaen ned både mot euro og sveitsiske franc.

I morgentimene falt dollaren til 1,2365 USDEUR, og har dermed svekket seg nærmere en halv prosent det siste døgnet. En dollar koster nå 6,3856 dollar, en nedgang på 0,65 prosent fra tirsdag morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere