*Nettavisen* Nyheter.

«Resistance 2» er avslørt

Amerikansk spillblad viser frem de første bildene fra «Resistance 2». Her er detaljene.

14.01.08 10:09

(Spillmagasinet): Det amerikanske spillbladet GameInformer kjører - som det eneste magasinet i verden - nyheten om at «Resistance 2» er på vei, oppfølgeren til skytespillet «Resistance: Fall of Man» til Playstation 3.

- Det neste nummeret vil virkelig imponere, med en enorm verdenseklsklusiv titt på «Resistance 2» fra Insomniac Games, skriver bladet på sine hjemmesider.

Les også:Slik er originalen

En bruker på forumet NeoGAF var raskt ute med å poste detaljene fra artikkelen samt en skann fra forsiden av magasinet. Nettsiden N4G.com har flere bilder fra spillet.

Ifølge Gameinformer skal spillet slippes i løpet av høsten 2008 og følger fortsatt soldaten Nathan Hale. Denne gangen er det 50-tallets USA som invaderes av den utenomjordiske rasen Chimera.

Det første spillet er lagt til et krigsherjet England i en alternativ versjon av juli 1951. Andre verdenskrig fant aldri sted, den onde romrasen Chimeria la Europa for sine føtter før Hitler en gang hadde tenkt tanken.

«Resistance 2» skal også ha støtte for opp til åtte personer co-op over nett samt egen onlinemodus for opp til 60 spillere samtidig. Spillere kan også glede seg til flere nye spillmoduser og nye kjøretøy.

Spillet skal ha sterk støtte for å følge spillernes statistikk og eget community knyttet opp mot MyResistance.net.

Du kan lese flere detaljer om spillet på forumet til NeoGAF.com.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.