RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Insomniac Games)

«Resistance 3» bekreftet

Sist oppdatert:
Se den første traileren.

Sony og Insomniac Games har offisielt offentliggjort at skytespillet «Resistance 3» er under utvikling. Det kommer neppe som en overraskelse, og nettsiden Kombo mener spillet er den dårligst bevarte hemmeligheten i spillverdenen.

Siden spillsjef Marcus Smith i Insomniac Games bekreftet dette allerede 17. august, er vel dette i tillegg knapt nok en nyhet. Men det er én ting vi mener våre lesere bør få med seg, nemlig teaservideoen til «Resistance 3».

- Denne teaseren bør sette stemningen for hva som kommer, skriver Smith i sitt innlegg på det offisielle playstationforumet.

Videoen er satt til et goldt, amerikansk ødeland hvor solen steker på togvognen med gratispassasjerer som farer gjennom landskapet. En tradisjonell bluesfolketone akkompagnerer stemningen om late, sorgløse dager. Men fra vognen kan vi se at livet er langt fra noen idyll, og verre skal det bli.

Se videoen nedenfor eller klikk for å se den i HD.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere