*Nettavisen* Nyheter.

Resultatløs leting etter Alexandra (16)

Foto: (Privat)

Forsvant etter joggetur.

Drammen (NTB): Politi og letemannskaper hadde mandag kveld fortsatt ikke funnet den 16 år gamle jenta som forsvant på en tur ved Spiralen i Drammen søndag.

Jenta forsvant søndag kveld fra tre pleiere hun var på tur med på Spiraltoppen i Drammen, skriver Drammens Tidende.

Letingen ble avsluttet senere søndag kveld og gjenopptatt mandag morgen. Da sto politiet fortsatt uten spor, opplyser operasjonsleder Morten Eriksson i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Les også: Jente (16) forsvant på joggetur

I løpet av mandag lette mannskapene i et 10 kvadratkilometer stort område. De finsøkte og gikk manngard i en radius på 5 kvadratkilometer fra stedet hun forsvant. Fram til mandag kveld hadde 130 personer fra Røde Kors, ti personer fra Sivilforsvaret og over ti hundepatruljer deltatt i letingen. Det ble også benyttet helikopter med varmesøkende kamera tidligere på dagen.

Politiet vurderte å sende dykkere ut i skogstjernene, men droppet det på grunn av dårlig sikt i vannet. Samtidig opplyser politiet at jenta også tidligere har stukket av, noe som gjør at politiet også leter etter henne på bestemte adresser hun kan ha rømt til.

Jenta, som bor på en institusjon i nærheten, har ikke med seg mobiltelefon slik at det ikke er mulig å spore henne på den måten. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag