*Nettavisen* Nyheter.

Resultatløst søkt etter savnet kvinne i Trondheim

Trondheim (NTB): Politiet i Trondheim har gjennom helgen lett etter den 48 år gamle kvinnen som de tror kan ha blitt drept i byen natt til torsdag. Kvinnen er ikke funnet

- Vi har søkt i Nidelva i hele dag og ikke gjort noe funn. Mandag tar vi stilling til hvordan vi skal gjøre det videre. Vi må ha en pustepause og reorganisere oss. Vi har søkt over veldig mye nå med dykkere og båter i elva, sa politioverbetjent Geir-Ole Momyr i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB i 21-tiden søndag kveld.

For å lette arbeidet til mannskapet fra politiet, brannvesenet og Kystvakta har Statkraft redusert vannstanden i elva.

- Det er en regulert elv. Det blir ikke så mye strøm og mye mindre vanntilførsel. Da kan vi gjøre enklere søk, sier Momyr.

Politiet tror den savnede kvinnen er drept. Det er fire siktede i saken. Et samboerpar - en 34 år gammel kvinne og en 47 år gammel mann - er siktet for drap eller medvirkning til drap, mens to menn på 51 og 39 år er siktet for bevisforspillelse. Den eldste av de to siste er kvinnens samboer.

Av hensyn til etterforskningen ønsker Momyr ikke å gå inn på hvordan politiet tror 48-åringen er blitt brakt fra leiligheten til vannkanten ved Marinen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.