RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lier, Gunnar (SCANPIX)

Resultatløst søk etter båtbrann

Sist oppdatert:
Fritidsbåten på 30 fot sank etter brannen. Det ble ikke funnet folk i sjøen.

Klokka 07.30 mottok politiet i Rogaland meldinger om en fritidsbåt i brann utenfor Li i Gandsfjorden i Sandnes. Ingen personer er meldt savnet, og det er fortsatt uklart om det var folk i båten da den begynte å brenne.

Ved 09-tiden avsluttet Hovedredningssentralen sin redningsaksjon i området, uten at det var funnet noen personer. Havaristen skal i følge politiet være en 30 fots brunfarget plastbåt med akterkabin. Rogaland politidistrikt ber publkum som har opplysninger om båten kontakte dem.

Båten sank i fjorden etter brannen, opplyser politiet.

- Området er godt dekket
- Vi er i ferd med å avslutte nå, og området er godt dekket. Vi finner ingenting, uttalte vaktleder Olav Vaage ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til Nettavisen ved 09-tiden.

Flere båter samt redningshelikopter og ambulansehelikopter deltok i søket.

Politiet foretok undersøkelser i aktuelle hytter i strandsonen i området.

Vitne meldte om folk i sjøen
Det ble først meldt at det var observasjoner av folk i sjøen. Ifølge Aftenbladet.no skal et vitne via kikkert ha sett det som kunne være personer i sjøen.

Et Sea King redningshelikopter, en brannbåt og luftambulanse ble sendt til stedet, men da de kom og saumfarte området var meldingen at det ikke ble gjort noen slike observasjoner.

Det meldte Hovedredningssentralen Sør-Norge til politiet klokka 07.55. Da var brannvesenets båt «Vekteren», et Sea King redningshelikopter fra Sola og en luftambulanse i området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere