RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Resultatløst søk etter savnet kvinne i Trondheim

Sist oppdatert:
Trondheim (NTB): Politiet har avsluttet mandagens søk etter savnede Vibeche Sofie Falck Danielsen (48) i Trondheim, men søket vil fortsette tirsdag.

- Vi har avsluttet for dagen, og søket er resultatløst så langt, sier politioverbetjent Geir-Ole Momyr ved Sentrum politistasjon i Trondheim til Adresseavisen.

Trøndelag brann- og redningstjenestes dykkere søkte mandag i Nidelva og i nærområdet. I tillegg ble det gjennomført overflatesøk og strandsøk både i kanalen og i sjøkanten mot Ladehammeren og Trolla, noe Kystvakten har bidratt med.

Også tirsdag vil dykkere søke i Nidelva, men de får da trolig ikke støtte fra Kystvakta, ifølge Momyr. Han ønsker ikke å gå ut med noen detaljer om etterforskningen, men sier den fortsetter for fullt.

- Vi driver tung taktisk og teknisk etterforskning med masse ressurser. Vi bruker de ressursene vi trenger å bruke. Dette er prioritet én for oss, sier Momyr.

Politiet tror den savnede kvinnen er drept. Det er fire siktede i saken. Et samboerpar - en 34 år gammel kvinne og en 47 år gammel mann - er siktet for drap eller medvirkning til drap, mens to menn på 51 og 39 år er siktet for bevisforspillelse. 51-åringen er den forsvunne kvinnens samboer. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere