RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Resultatvarsel fra Hands

Sist oppdatert:
Programvarebransjen i Norge ser ut til å gå på lavgir. Nå er Hands og styreformann Riulf Rustad ute med et resultatvarsel
Hands meldte i sin presentasjon av første kvartal 2003 en forventning om resultatbedring i andre kvartal. Faktisk utvikling i april og mai sammenholdt med estimat for juni tilsier ikke at EBITA for andre kvartal blir bedre enn første kvartal, skriver konsulentselskapet i et resultatvarsel.

Omsetningen er fremdeles preget av et svakt marked for nysalg av lisenser, melder Hands. iMarkedet har også snakke med flere andre norske programvareselskapet som melder om svakt lisenssalg den siste tiden.

Hands fortsetter å kutt i antallet ansatte, og reduserer antallet ansatte i Norge, Sverige og Danmark med til sammen 60 personer. Reduksjonen skjer ved avhending av virksomhet, oppsigelser og permisjoner.

I Danmark vil Hands og Kommunedata (KMD) etablere selskapet HandsNaviStat A/S.

- Selskapet etableres ved å utskille statskontrakter og partnerskapet med Økonomistyrelsen i Hands Danmark A/S til det nyetablerte selskap, HandsNaviStat A/S. Aktivitetene som nå går ut av Hands A/S i Danmark har bestått av 25 medarbeidere med en årlig omsetning på 22 mill danske kroner med positivt dekningsbidrag, heter det i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere