RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Resultatvarsel fra PGS' tidligere fusjonsmakker

Sist oppdatert:
Det amerikanske seismikkonsernet Veritas DGC kom i går med et resultatvarsel etter børs i USA. Selskapet vil komme med et resultat under tidligere målsetninger
Veritas, som i fjor var aktuell som fusjonspartner for Petroleum Geo-services, opplyser i en melding at det er kontraktsforsinkelser og salget av selskapets programvarevirksomhet som er bakgrunnen for resultatvarslet.

Veritas venter nå å legge frem et underskudd for regnskapsmessig fjerde kvartal, som ble avsluttet 31. juli. Selskapet har avvikende regnskapsår. Det var ifølge estimater innhentet av Reuters Research ventet et overskudd på 20 cent pr. aksje.

- Vi er åpenbart skuffet med dette kvartalets resultat. Mens vår underliggende forretning er sunn, så er vi fortsatt plaget av lavt multiklient-salg. Mens kundeinteressen forblir høy, blir vi i økende grad frustrert av mangelen på investeringer blant de store oljeselskapene i leteprosjekter, sier konsernsjef Dave Robson i Veritas i en kommentar til resultatvarselet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere