RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Resultatvarsel fra Sense (Ny)

Sist oppdatert:
Sense og Bjørn Erik Reinseth (bildet) kommer med resultatvarsel. Selskapet venter en omsetning på 132 millioner kroner i fjerde kvartal, noe som er under markedets forventning
Markedskonsensus for fjerde kvartals omsetning for Sense er 147 millioner kroner. En foreløpig gjennomgang av regnskapet for fjerde kvartal 2002 viser en omsetning på 132 millioner kroner, melder selskapet.

- Juleferien var litt lenger i år, men du kan jo si at det visste vi på forhånd, sier Reinseth til iMarkedet.

Han sier videre at selskapet har litt dårlig erfaringsmateriale med å forutse feriens innvirkning på omsetningen, etter den siste sammenslåingen selskapet har vært igjennom.

Sense melder at avviket i omsetningen i fjerde kvartal er primært lavere ARPU (gjennomsnittlig omsetning pr. bruker på månedsbasis) enn forventet i desember.

Driftsresultatet (EBIT) forventes å gå i svakt pluss.

Sense-sjefen sier videre til iMarkedet at det ikke er noe nytt i fusjonssamtalene med konkurrenten You. De to mobilselskapene har tidligere meldt at de er i samtaler om sammenslåing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere