RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Resultatvarsel fra SuperOffice (Ny)

Sist oppdatert:
SuperOffice-sjef Une Amundsen (bildet) advarer om svake tall for fjerde kvartal, og legger skylden på både dårlig marked og intern turbulens på grunn av omstilling
Oppdatert med bakgrunn.

SuperOffice, som selger salgsstøttesystemer (CRM), fikk en omsetning på 37-39 millioner kroner i fjerde kvartal, ifølge en børsmelding.

Dette betegnes i meldingen som svakere enn ventet. Det er klart ned fra omsetningen i fjerde kvartal i fjor, da den var 55,3 millioner. Indikasjonen er bare marginalt bedre enn i det sesongmessig svake tredje kvartal i år, da omsetningen var 37,0 millioner kroner.

Driftsresultatet ventes å bli minus 13 til minus 14 millioner kroner. Av dette er ca. 6-7 millioner engangskostnader i forbindelse med permisjoner og oppsigelser.

- Foruten et svakt marked for software generelt, preges tallene for Q4/02 i stor grad av den turbulens og uro som ble skapt gjennom de endringsprogrammer som ble gjennomført for igjen å kunne legge grunnlag for en positiv drift, heter det i meldingen.

Dette skal legge grunnlag for lønnsom drift allerede i første kvartal og for 2003 som helhet, ifølge meldingen.

Totalt for 2002 ventes en omsetning i overkant av 170 millioner kroner og et negativt driftsresultat på ca. 20 til 22 millioner kroner.

I rapporten for tredje kvartal, som kom i oktober, skrev selskapet at man hadde positive forventninger til fjerde kvartal, men at man innså at det ville bli vanskelig å nå et positivt driftsresultat for hele året.

Endelig kvartalsrapport vil bli presentert 26. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere