RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Resultatvarsel fra supplygigant

Sist oppdatert:
Verdens største supplyrederi, amerikanske Tidewater, har kommet med et resultatvarsel for sitt regnskapsmessige fjerde kvartal. De ser nå resultater godt under konsensus
Ifølge en pressemelding fra supplyrederiet ser de nå et fjerdekvartalsresultat under konsensus blant analytikerne på Wall Street. De indikerer et resultat på 17 til 22 cent pr. aksje. Konsensus ligger ifølge First Call på 30 cent før dagens melding.

Tidewater viser til svak utnyttelse av fartøyene i visse internasjonale markeder, spesielt Vest-Afrika og Sørøst-Asia, samt et fortsatt svakt marked i Mexico-gulfen som årsaken til resultatsvikten. i Mexico-gulfen er boreaktiviteten fortsatt lav, og selskapet forventer underskudd fra den nasjonale virksomheten.

Det har vært en viss bedring i utnyttelsesgraden i Vest-Afrika og Sørøst-Asia i mars. Rederiet forventer at markedsforholdene i de viktigste internasjonale markedene vil bedre seg gjennom året, men mye av dette ventes første å komme i slutten av året.

Tidewater avslutter sitt regnskapsmessige fjerde kvartal 31. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere