RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Infinity Ward)

«Resurgence Pack» er lansert

Sist oppdatert:
Doble erfaringspoeng i «Modern Warfare 2» denne helgen.

Activision annonserer at den andre utvidelsen til «Modern Warfare 2», kalt «Resurgence Pack», er tilgjengelig for nedlasting til Xbox 360 fra Xbox Live.

Pakken inneholder fem flerspillerbrett og koster 1200 microsoftpoeng eller i underkant av 100 kroner.

Tre nye, to gamle kart

Som i den forrige utvidelsen er tre av brettene er nye, mens to er hentet fra det første «Modern Warfare».

De gamle kartene er «Vacant» og «Strike». De nye kartene heter «Trailer Park», et trang, lite kart; «Carnival», en stor fornøyelsesplass og «Fuel», angivelig et paradis for deg som liker å se på motstanderne gjennom et kikkertsikte.

Én «Double XP»-helg igjen

For å feire lanseringen av «Resurgence Pack» arrangerer Activision og Infinity Ward to «double XP»-helger, før og etter utgivelsen av de nye kartene. Den første startet fredag 28. mai og den andre går av stabelen fredag 4. juni. Her vil alle erfaringspoeng som tjenes i «Modern Warfare 2» over Xbox Live dobles.

Utvidelsen er kun annonsert til Xbox 360. «Stimulus Package» var eksklusiv til Microsoft spillkonsoll i 30 dager før den ble lansert til PC og PS3, så vi regner med samme avtale for «Resurgence Pack».

3266

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere