RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Øret revet av på julaften

Julefeiringen endte på sykehuset med halve øret revet av for 18-åringen på Ågotnes. Den ukjente voldsmannen jages nå av politiet.

18-åringen var på besøk hos en kamerat på Ågotnes hotell da de to kom i klammeri med en annen mann, natt til første juledag. Krangelen eskalerte til et slagsmål og den ukjente voldsmannen sparket 18-åringen i bakken.

Mens han lå nede, fortsatte mannen å sparke ham, til tross for at han var besvimt og blodet rant. Sjokkerte tilskuere ringte ambulanse og 18-åringen ble sendt til legevakten for å sy på plass det avrevete øret. Etterpå måtte han sendes til Haukeland sykehus med hjernerystelse og synsforstyrrelser.

Til sammen måtte han sy 40 sting i ansiktet, hals og hodebunn etter det brutale angrepet.

- Dette er en oppsiktsvekkende stygg sak. Det som gjør saken så grov, er at gjerningsmannen har fortsatt mishandlingen mens 18-åringen lå nede. Marginene er små i slike saker, sier politioverbetjent Bernt-Harald Thue, ved Fjell og Sund lensmannskontor, til Bergensavisen.

Politiet leter nå etter den ukjente gjerningsmannen og mener å ha gode spor å gå etter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere