RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Retten stanser Berlusconi-bilder

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Nakne ministere, toppløse damer og kompromitterende bilder av Berlusconi stanses av retten.

(SIDE2:) Nå strammer Silvio Berlusconi grepet om dekningen av hans tilsynelatende stadig villere privatliv.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Privatlivets fred
Italiensk rett bestemte onsdag å konfiskere 5000 bilder som ble tatt av en frilansfotograf mellom 2006 og 2009. Den spanske avisen El Pais har allerede trykket flere av dem, deriblant bilder av Berlusconi som later som han gifter seg med en svært ung jente, og bilder av den tsjekkiske ministeren Mirik Topolanek mens han står naken på siden av svømmebassenget.

Alle bildene er fra Berlusconis villa, skriver britiske The Daily Telegraph.

Italiensk rett har bestemt at bildene «bryter med privatlivets fred». Årsaken er at fotografen ikke var invitert i selskapet, men har tatt bildene fra utenfor eiendommen.

Berlusconi har ved flere anledninger invitert flere unge starlets og kommende skuespillerinner til villaen sin på Sardinia. Her har han også invitert politikervenner.

– Er i Colombia
Om bildene blir overlevert, er det fremdeles uenighet om ettersom fotografen Antonello Zappadu sier han har solgt rettighetene til et fotobyrå som holder til i Columbia.

Historien føyer seg inn i en rekke skandaler rundt den italienske statsministeren i det siste. Hans kone gjennom mange år, Veronika, har søkt om skilsmisse etter at en 17 år gammel datter av en familievenn har påstått at de to har hatt et forhold.

Flere unge damer har også stått fram og fortalt at de ble betalt for å komme til statsministerens villa for å holde ham og hans venner med selskap.

LES OGSÅ:– Har ikke betalt for damer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere