*Nettavisen* Nyheter.

Rettet skytset mot Romney

Concord (NTB-Reuters): Etter en roligere debatt for Mitt Romney lørdag rettet de republikanske kandidatene søndag for alvor skytset mot den tidligere guvernøren.

08.01.12 18:35

- Det er stor forskjell på en Reagan-konservativ og en som kommer fra Massachusetts-kulturen og i bunn og grunn har en moderat profil, sa Newt Gingrich. Han angrep også Romneys økonomiske politikk og mente den er «så svak at den ligner på Obamas».

Romney forsvarte seg med at han er stolt av sitt konservative rulleblad i søndagens debatt i Concord i New Hampshire, der republikanerne holder nominasjonsvalg tirsdag. Romney leder stort på meningsmålingene i delstaten.

Det var også lørdag ventet at rivalene skulle hamre løs på Romney, men i stedet endte de mulige republikanske presidentkandidatene i stor grad med å krangle seg imellom.

Mens de øvrige kandidatene kjeklet om offentlige utgifter, lederskap, nasjonal sikkerhet og militærtjeneste, sto Romney i deler av debatten på sidelinjen, tilsynelatende avslappet og selvsikker med hendene i lommene.

Den tidligere guvernøren holdt seg til replikker fra valgkamptalene sine og rettet heller angrepene mot mannen han håper å erstatte i det virkelige valget i november, nemlig Barack Obama. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.