RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Returkartong skifter byrå

Sist oppdatert:
Returkartong går til det mellomstore reklamebyrået Spilberg. Spilberg skal få nordmenn til å bli flinkere til å sortere avfallet.

Returkartong jobber for å få folk til å levere drikkekartonger til resirkulering. Det er et av materialselskapene i Loop-samarbeidet.

- Returkartong er en synlig og modig annonsør som vi gleder oss stort til å begynne å jobbe med, sier Frode Karlberg i Spilberg i en pressemelding. Han har stor respekt for kundens forhistorie med både Leo Burnett og New Deal.

- Det betyr kanskje en ekstra utfordring, og bidrar til at vi kommer til å skjerpe oss ytterligere, sier Karlberg, som kan bekrefte at Spilberg er i siget. Byrået regner med å melde om flere nye kunder i løpet av en måneds tid.

Spilberg reklamebyrå er et mellomstort kommunikasjonsmiljø organisert for å betjene mellomstore kunder som av ulike årsaker ikke føler seg hjemme i de største byrågruppene. Byrået består av mennesker med lang fartstid fra reklame, markedsføring, merkevarebygging, strategiutvikling, markedsanalyse, butikkdrift og ledelse. Selskapet er etablert av og drives av Pål Spillum og Frode Karlberg.

Returkartongs oppgave er å administrere innsamling og gjenvinning av drikkekartonger. Drikkekartongordningen omfatter kartonger for melk, juice, drikkeyoghurt, kefir, sauser og puddinger, i tillegg til kartonger for flytende vaske- og skyllemidler. Selskapet ble startet ut fra industriens eget ønske om å ta medansvar for avfallsproblemet. En bransjeavtale ble inngått 21. juni 1994 med Miljøverndepartementet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere