RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Revisor frikjent

Sist oppdatert:
Økokrim har gått på et nytt tap i straffesaken mot revisoren i selskapet Fiskas i forbindelse med et større sakskompleks mot personer i OK Fish Kvalheim.
Revisoren ble frifunnet i ankesaken i Borgarting lagmannsrett. Han var tiltalt av Økokrim for grovt uriktig bokførsel og uriktige opplysninger om selskap. Revisoren er tidligere frifunnet i Moss tingrett, men Økokrim anket saken videre. Nå er mannen frifunnet på nytt.

For flere av tiltalepostene mente lagmannsretten at det objektivt sett ligger straffbare handlinger. Retten legger likevel til grunn at tiltalte ikke har vært uaktsom. På èn av postene var det dissens blant dommerne.

Saken mot revisoren er en del av et større sakskompleks mot personer tilknyttet selskapet OK Fish Kvalheim AS. Lederen av dette selskapet ble i januar 2002 dømt til syv og et halvt års fengsel for omfattende momssvindel og økonomisk utroskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere