RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Revus ser fortsatt på Yme-plan

Sist oppdatert:
Revus bekreter nå at Aimee-prospektet blir forlatt uten spor av hydrokarboner, men skal fortsatt ta en beslutning om potensiell reutvikling av Yme-feltet
Det går frem av en oppdatering oljeselskapet Revus fredag, hvor de endelig bekrefter at den tørre letebrønnen på Aimee-prospektet vil bli plugget og forlatt etter at alle relevante data nå er undersøkt. Undersøkelsene bekrefter at brønnen var uten spor av hydrokarboner.

Revus skriver i meldingen at de mener at borebommen på Aimee ikke vil ha noen materiell effekt på selskapets verdier og fremtidige aktiviteter. Det var lagt til grunn en 30 prosents sannsynlighet for funn på Aimee-prospektet.

- Som tidligere annonsert, konseptbeslutningen for en potensiell reutvikling av Yme-feltet ligger i første kvartal 2006, skriver selskapet.

Selskapet vil nå sammen med partnerne evaluere letepotensialet i resten av produksjonslisensen 316 i lys av en nylig gjennomført 3D-seismikkstudie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere