RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rica ser klar bedring

Sist oppdatert:
Rica-kjeden har i likhet med resten av hotellbransjen måttet se resultatene falle i første halvår, men nå venter kjeden en vesentlig bedring i tredje kvartal
Rica fikk et overskudd på 6 millioner kroner i andre kvartal, en forverring på 21 millioner sammenlignet med samme periode i fjor.

Omsetning falt fra 434 millioner kroner til 422 millioner.

- Hotellmarkedet i Norge i april var meget problematisk. I mai og juni har Rica hatt en positiv utvikling, skriver selskapet i kvartalsrapproten.

Det er i hovedsak Irak-krigen og SARS-viruset som får skylden for det svake resultatet, men også lønnsoppgjøret trekker ned.

De negative effektene er imidlertid på vei bort, og Rica forventer en vesentlig resultatforbedring i tredje kvartal 2003 sammenlignet med andre kvartal 2003.

Det er blant annet iverksatt et program for å effektivisere driften og redusere kostnadene ved flere av hotellene, i tillegg til en rekke markedstiltak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere