RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rigg: Ensco på konsensus

Sist oppdatert:
Riggselskapet Ensco fikk et resultat før fjerde kvartal på linje med konsensus. Selskapet ser ytterligere svekkelse i Nordsjømarkedet, men stabil etterspørsel og rater i Sørøst-Asia
Det går frem av en pressemelding fra selskapet.

Ensco International fikk et resultat på proforma basis på 24 cent pr. aksje. Det er som ventet blant analytikerne ifølge estimater fra Multex.

Riggselskapet omsatte for 206,8 millioner dollar i fjerde kvartal, og fikk et ordinært resultat på minus 10,7 millioner dollar etter nedskrivninger og tapsavsetninger på 46,1 millioner fra Venezuela.

- Stillehavsregionen og Midt-Østen fortsetter å være våre sterkeste markeder, med alle tilgjengelig rigger i arbeid og stabile rater. I Nordsjøen er alle utenom en av Enscos rigger i arbeid, med de fleste er komittert godt inn i 2003. Mye av arbeidet i Nordsjøen forblir kortsiktig og i mangel av ytterligere kontraktsarbeid, som muligens ikke vil komme før senere i året, kan de bli noe kortsiktig svakhet i markedet, sier konsernsjef Cark Thorne i Ensco i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere